Skip to content
Politică

De ce tace Iohannis? Ştia dinainte despre Colectiv? Are o casă nedeclarată? „Mincinosului să-i fie tăiat nasul!”

De ce tace preşedintele Klaus Iohannis? Ştia dinainte că urma să aibă loc un incendiu ucigaş în clubul Colectiv? Are o casă în Florida, netrecută în declaraţia de avere?

„Mincinosului să-i fie tăiat nasul!” susţine jurnalistul Sorin Roşca Stănescu, într-un editorial publicat, luni, pe blog.

Ziaristul citează acuzaţiile înverşunate exprimate de fostul preşedinte Traian Băsescu la adresa succesorului său de la Palatul Cotroceni, pe cele două teme amintite.

„Seful statului are datoria sa limpezeasca situatia legata de prezumtiva sa proprietate din Florida. Iar daca Traian Basescu minte, daca el nu poate face dovada celor afirmate, atunci opinia publica trebuie sa afle acest lucru. Iar mincinosului sa-i fie taiat nasul. In al doilea rand, si in ceea ce priveste acuzatiile de atentat terorist la Colectiv, pus la cale chiar de catre autoritatile statului, in scopul eliminarii Guvernului Ponta si instalarii unui nou Guvern de catre Klaus Iohannis, situatia trebuie lamurita de urgenta. Ma si intreb de ce, pana acum, autoritatile statului au tacut. Si nu au avut cuvenitele reactii. Ma mai intreb, si nu doar intr-o paranteza, ce rost a avut ca DNA sa dea drumul pe piata unei stenograme care sa alimenteze implicit acuzatii de acest fel, chiar de catre un reprezentant al institutiilor de forta, care lucreaza la Guvernul Romaniei.

Asistam cumva la debutul unui complot anti-prezidential? Si daca da, din nou, ma intreb, de ce tace Klaus Iohannis?” punctează Roşca Stănescu.

Citiţi AICI materialul integral semnat de SRS.

6 comentarii la “De ce tace Iohannis? Ştia dinainte despre Colectiv? Are o casă nedeclarată? „Mincinosului să-i fie tăiat nasul!”

  1. Tace pentru ca e inlemnit de asemenea insinuari si insulte, ce sint de-a dreptul prostesti…Cum poate cineva sa scrie sau sa lasa o statie TV sa emita asemenea grosolanii??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *