De ce va merge fostul fotbalist Dănuț Lupu la închisoare

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost condamnat la 7 luni şi 10 zile închisoare, după ce a fost prins de două ori conducând fără permis, judecătorii fiind obligaţi să-i aplice o pedeapsă cu executare.

Imediat după condamnare, în spaţiul public au apărut comentarii, inclusiv din partea unor oameni importanţi din fotbal, care reclamau duritatea pedepsei primite de Dănuţ Lupu, în condiţiile în care au existat cazuri de şoferi care au produs accidente soldate cu victime şi au scăpat de închisoare.

„Eu cunosc unul care a omorât doi inşi şi nu a luat nici cu suspendare. (…) Este înfiorător de dură (sentinţa). Pentru aşa ceva să-ţi dea 7 luni şi 10 zile este de neconceput. În loc să-l laşi să muncească, îl sperii cu o lună, două. La puşcărie e o nenorocire. Îl distruge, psihic îl distruge. Ca om, i-a distrus cariera, că avea omul serviciu”, a declarat fostul preşedinte al LPF Dumitru Dragomir, pentru publicaţia Fanatik.

Decizia anunţată luni de Curtea de Apel Bucureşti are legătură cu faptul că Dănuţ Lupu era recidivist, iar judecătorii au fost nevoiţi să-i aplice o pedeapsă cu executare.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: