VIDEO De ce vrea, de fapt, PSD ca alegerile prezidențiale să fie în septembrie

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Jurnalistul Dan Bucura spune că realizarea alegerilor prezidențiale în septembrie favorizează partidele politice, în special PSD, care speră să capitalizeze această ocazie pentru a-și consolida puterea la nivel local și național.

„Eu văd prin prisma alegătorului de rând care nu face politică, care nu intră în partid politic. Sunt măgulit din postura alegătorului cât de mult coaliția de la guvernare se gândește la mine. Deci pentru mine au făcut niște alegeri comasate, să nu mă deplasez, să nu mă deranjez și să merg la vot mai confortabil. Eu n-am văzut atâta covor roșu pentru mine alegător ca anul ăsta, de 30 de ani, sigur că sunt ironic, dar asta e.

Miza este că în septembrie se va așeza pe posturi toată garnitura de primari, președinți de consilii județene, aleși ș.a.m.d. Încă o dată o să circule și o să mi se arate în față puterea, forța, harta aia roșie. Asta ca să înțelegeți prin prisma PSD-ului cum stau lucrurile. Normal că-ți convine să ai alegeri prezidențiale acolo unde te bagi de nici nu mai știu câți ani, când a fost ultimul președinte roșu de pe vremea lui Iliescu. Normal că dacă n-ai mai reușit de la sfântul așteaptă să iei postul ăla, normal că îți convine să mergi la acest exercițiu electoral pe forță. Normal că vrei să ai alegerile prezidențiale în momentul asta și nu după ce trece valul.” a spus jurnalistul, în direct la Puterea Știrilor.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: