Skip to content
Politică

De după gratii, Liviu Dragnea lansează săgeţi otrăvite spre actuala conducere a PSD

MAGNANEWS

Liviu Dragnea a dezvăluit, de după gratii, strategia perdantă pe care o folosește actuala conducere a PSD în fața actualei Puteri. Fostul președinte al social-democraților a adus, indirect, acuzații grave lui Marcel Ciolacu pentru că nu a organizat un congres. Dragnea îl ironizează chiar pe actualul lider interimar că încă nu s-a maturizat pentru a schimba PSD-ul.

Declarațiile au fost făcute în a doua parte a interviului difuzat de Realitatea PLUS. Fostul lider al PSD s-a declarat convins că va fi folosit în următoarele campanii electorale, adăugând că social-democrații „transează” problemele interne prin amânarea Congresului pentru alegerea conducerii.

" "

Clar că o să fiu folosit în campanie. E străveche strategia. E limpede. Nu s-a mai operat de mult în dosarul asta. Chiar i-am spus Irinei la un moment dat, şi Flaviei, că undeva în această vară o să iasă pe piaţă cu ceva, din dosarul asta. Nu au ce să spună. Le va fi foarte greu. Dacă la PSD lucrurile or să rămână la fel, nu o să aibă probleme. Dacă vor continua să se omoare între ei.. Știți cum rezolvă ei problema asta ca să nu mai aibă dispute: amână Congresul. 

Amână Congresul și le tranșează după alegerile parlamentare. Dacă trebuiau să facă un Congres imediat după prezidențiale, cu interimat, acuma dacă ai stat după situația asta cu pandemia, un Congres acum, iar cu scandal intern, cu toată presa care îți creează subiecte, și foarte bine că le creează, că d-aia e presă, și aștia în continuare să facă tot felul de ciumbușlucuri, sigur că le dai totul pe tavă. Dar sunt maturi. Au zis la un moment dat că sunt maturi, cum a spus Marcel Cioalcu – că s-au maturizat politic. Se vede chestia asta„, a comentat ironic fostul președinte al PSD situația actuală din partid.

Fostul șeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *