Skip to content
Politică

De la Munteanu la Predoiu. Paleologu continuă războiul cu conducerea PNL: “A luat o scatoalcă de zile mari!”

Deputatul PNL Theodor Paleologu continuă războiul cu conducerea Partidului Naţional Liberal, despre care susţine că “a luat o scatoalcă de zile mari”.

Pentru Theodor Paleologu, intrarea lui Cătălin Predoiu în cursa pentru Primăria Capitalei, după retragerea lui Marian Munteanu, este „o soluţie rezonabilă în context”, potrivit rfi.ro.

„Sigur, eu aş fi preferat ca întreaga dreaptă să aibă un candidat unic, dar Cătălin Predoiu e o soluţie rezonabilă. Din punctul meu de vedere, este singurul dintre liderii mai vizibili, cu care se poate discuta, e singurul care a luat cu adevărat în calcul o discuţie cu Nicuşor Dan.

Problema e că impresia de ansamblu e una catastrofală. Felul în care e tratată problema alegerilor locale în Bucureşti de luni de zile oferă un spectacol dezolant (…). Eu mă îngrozesc la ideea că aceiaşi oameni care au dus la această situaţie, aceiaşi oameni care ne-au spus până ieri că Marian Munteanu e o idee nemaipomenită, aceiaşi oameni vor face listele la alegerile parlamentare. Mă îngrozesc la ideea asta, efectiv”, afirmă fostul PDL-ist.

Întrebat dacă îl va susţine pe Cătălin Predoiu în campanie, Theodor Paleologu a răspuns: „Cu idei, sigur că da. Ştie foarte bine că sunt deschis faţă de el. E singurul cu care am stat de vorbă în ultima vreme, singurul care răspunde la telefon, singurul care ţine cont de observaţii, de sugestii. Sigur că aş putea să-l ajut să se apropie de Nicuşor Dan, de ideile pe care le reprezintă Nicuşor Dan, de sensibilitatea pe care o reprezintă Nicuşor Dan şi care nu e deloc de neglijat”.

Pe de altă parte, parlamentarul crede că liderii PNL au luat „o scatoalcă de zile mari”.

„Doamna Gorghiu ne-a spus ieri (miercuri – n.r.) că, de fapt, soluţia Marian Munteanu fusese genială, perfectă, dar că domnul Munteanu a ales el, de capul lui, să se retragă, deşi era cel mai bun, deşi putea câştiga cu peste 50% şi alte baliverne de genul ăsta. Or, e absolut evident pentru oricine: conducerea partidului a luat o scatoalcă de zile mari”, a mai arătat Paleologu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *