Skip to content
Politică

De la vârful PNL se cere renunțarea „cât de curând” a restricțiilor impuse din cauza pandemiei: România a depășit momentele critice!

Inquam Photos/Octav Ganea

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, vicepreședintele PNL Robert Sighiartău scrie că trebuie anulate cât de curând restricțiile impuse din cauza pandemiei, având în vedere că România a depășit momentele critice, iar prioritatea trebuie să fie susținerea celor care aduc bani la buget.

„Trebuie anulate restricțiile impuse din cauza pandemiei. Și asta cât de curând posibil. România a depășit momentele critice. La fel și Europa. Deja mai multe țări au renunțat la măsurile restrictive și reintră în normalitate. Pandemia se va sfârși, spun tot mai mulți specialiști. Responsabilitatea trebuie sa fie una individuala ( cine mai vrea sa poarte mască sa poarte 🙂 ) Incă sunt domenii de activitate care sunt afectate economic din cauza restricțiilor. Prioritatea nr.1 trebuie sa fie susținerea celor care aduc bani la bugetul statului”, a scris Robert Sighiartău pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a declarat, luni, că vor fi luate treptat măsuri de relaxare, prima măsură fiind renunțarea la mască în exterior:

„Trebuie făcut echilibrat și ținând cont de ceea ce se întâmplă în spitalele din România. Trebuie să vedem un timp cu funcționează măsurile. Dacă scoți toate măsurile într-o singură etapă există un risc de întoarcere. Eu sper să fie cât mai puține etape și lucrurile să se întâmple cât mai repede”.

Întrebat despre momentul în care vor adoptate relaxările, ministrul a precizat: „Și eu îmi doresc să avem sărbătorile de Paște fără restricții în România”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *