Skip to content
Politică

De noaptea minții: fost director de beauty salon a ajuns șef la Romatsa

romatsa.ro

Liberalii au reușit marea performanță de a pune director la ROMATSA un fost șef de beauty-salon. Actualul director ROMATSA, Valentin Cimpuieru, l-a numit la începutul lunii iulie în funcția de Director de Dezvoltare pe Florentin Adrian Ulmeanu, fost manager de salon de înfrumusețare și șef de service auto, în prezent șef al Direcției Regionale București.

Florentin Ulmeanu şi-a încercat norocul în diverse domenii de business, fiind manager de salon de înfrumuseţare, de service auto şi chiar al unei companii producătoare de seringi.

Potrivit CV-ului lui Ulmeanu Florentin Adrian publicat pe site-ul Romatsa, acesta declară că în perioada 2014 – 2017 a fost administratorul service-ului auto CICLOP iar între 2009 și 2012 a fost director general la El Studio Management SRL, descrisă drept ”reprezentanță națională în domeniul medical și de înfrumusețare”. Între 2006 și 2007, Ulmeanu a fost administrator special la SC Famos SA, companie specializată în producția de seringi. Noul director de Dezvoltare de la Romatsa a terminat Universitatea Politehnică București.

 

 

Sindicaliștii din Romatsa RA susțin că numirea lui Florentin Ulmeanu în funcție se datorează doar apartenenței la PNL, partid care l-a susținut să ocupe această funcție, de director de Dezvoltare.

”Școala vieții este atât de bine privită de puterea politică, încât nici ROMATSA nu a scăpat de o asemenea blagoslovire în conducerea executivă. Cu o experiență profesională multilaterală în diverse domenii (conform CV-ului de pe pagina web ROMATSA, care a stat la baza promovării în funcție) ca producerea de seringi, saloanele de înfrumusețare sau reparațiile auto, dobândită în paralel cu un job full-time de metrolog la unitatea de la Otopeni (cu excepția perioadelor de concediu pentru creștere copil), domnul Florentin Ulmeanu a fost considerat cel mai potrivit om din cei 1600 de salariați să ocupe postul de director al Direcției Regionale București.

Dacă un ospătar sau un patron de pompe funebre poate fi manager de spital, de ce nu poate un manager de salon de înfrumusețare să fie șef peste controlori de trafic aerian? Nu putem să nu observăm că pe lângă școala vieții, ce mai au cei trei în comun este apartenența la un partid politic.

Cum Directorul General care a făcut numirea și-a dat demisia lăsându-l pe domnul Ulmeanu director, a căzut în sarcina succesorului său să rezolve problema – și a făcut-o: l-a numit Director la Direcția de Dezvoltare, fiind clar că multitudinea de aptitudini îl face pe domnul Ulmeanu calificat pentru conducerea oricărui departament sau direcție din ROMATSA. Calitatea de membru al unui partid politic a ajuns să fie suficientă pentru accederea în funcții cu cerințe profesionale specifice, direct în vârful piramidei – suntem tot acolo de unde am plecat – în 1989”, spun sindicaliștii din Romatsa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *