Skip to content
Puterea Știrilor Video

De pe scenă, direct în politica mare! Ce schimbări promite Dinu Iancu Sălăjanu, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj

Facebook/ Dinu Iancu Sălăjanu

Invitat în studioul Puterea Știrilor, Dinu Iancu Sălăjanu, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj din partea Partidului Național Liberal (PNL), a vorbit despre lucrurile pe care le va face în cazul în care va prelua mandatul după alegerile din 27 septembrie.

Sălăjanu spune că încă din prima zi va transmite „un mesaj de optimism și că se poate și la noi în Sălaj să dezvoltam Sălajul încât să fim priviți cu drag de oamenii pe stradă”.

„Poate o să schimb scaunul de la Consiliul Județean, cel pe care a stat președintele de până acum. Poate e bine așa. Poate e de vină scaunul pentru lucrurile care nu s-au întâmplat așa cum ne-am dorit noi în județul Sălaj.

Lăsând gluma deoparte, în prima zi am să depun jurământul pentru această funcție de președinte al Consiliului Județean și cu siguranță o să am un mesaj pozitiv, de încurajare, plin de optimism pentru cei care lucrează în Consiliul Județean. Pentru că, de fapt, rezultatele muncii unui președinte de Consiliu Județean depind foarte mult și de echipa cu care lucrează în Consiliul Județean.

Dacă un om de la locul de munca are satisfacția că și-a făcut munca cu bine și că are rezultate cred că va umbla mai frumos pe stradă, va zâmbi mai mult, va fi apreciat și de cei din comunitatea în care trăiește.

Asta mi-aș dori să fac în prima zi. Să transmit un mesaj de optimism și că se poate și la noi în Sălaj să dezvoltam Sălajul încât să fim priviți cu drag de oamenii pe stradă”, a declarat candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj .

În vârstă de 50 de ani, Dinu Iancu Sălăjanu este originar din comuna Bălan, judeţul Sălaj, el fiind absolvent al Facultăţii de Muzică din Oradea, Secţia canto clasic, iar din anul 2000 – cadru universitar la Facultatea de Muzică şi Teatru din Oradea.

Începând cu 2001 este directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău, fiind şi colaborator al Operei Naţionale Bucureşti, iar pe 27 septembrie va fi candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj din partea Partidului Național Liberal (PNL).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *