Skip to content
Politică

De râsul lumii! Cameliei Bogdan i-au murit lăudătorii: s-a ridicat singură în slăvi FOTO

romaniatv.net

Citiți în cele ce urmează despre o situație de râsul lumii: fostei judecătoare Camelia Bogdan i-au murit lăudătorii. Vedeți mai jos cum ea s-a ridicat singură în slăvi.

Dezvăluirea a fost făcută miercuri pe pagina de Facebook a Grupului de Investigații Politice (GIP), ONG-ul analistului Mugur Ciuvică.

Este vorba despre un articol apărut în 3 iunie pe site-ul Londonpost.net, unde Bogdan era elogiată pentru lupta împotriva criminalității organizate și compătimită pentru excluderea din magistratură (prin votul unanim al CSM – în paranteză fie spus).

Fotografia postată de Grupul de Investigatii Politice.

Ca să nu mai lungim vorba, iată ce au scris miercuri pe Facebook cei din GIP, cu referire la Shahid Qureshi (bărbatul care apare în printscreenul de mai sus):

„Proprietarul thelondonpost.net, site-ul care a publicat în 3 iunie un articolul favorabil despre Camelia Bogdan, declară că articolul e scris de Camelia Bogdan însăși. Shahid Qureshi a transmis GIP un mesaj în care ne informează că „articolul” este unul de PR, scris în întregime chiar de Camelia Bogdan și pe care site-ul nu și-l asumă.

Camelia Bogdan și susținătorii săi din România au mințit când au spus că „presa internațională” i-a luat apărarea judecătoarei excluse din magistratură de CSM. Nu „jurnaliștii de la thelondonpost.net” au scris articolul. Camelia Bogdan însăși este cea care a scris că „doamna Camelia Bogdan proteja de fapt interesele financiare ale UE” atunci când a predat cursuri angajaților Ministerului Agriculturii. Camelia Bogdan însăși a scris că excluderea sa din magistratură „a provocat o anxietate atroce în rândul comunității judiciare”, că „doamna Camelia Bogdan e specializată în soluționarea unor infracțiuni grave săvârșite de grupări criminale organizate transnațional” și că „colegii magistrați ai Cameliei Bogdan, sub protecția anonimatului, s-au pronunțat împotriva hotărârii CSM de a o exclude din magistratură, considerând situația inacceptabilă”.

După ce a scris acest articol elogios despre sine, Camelia Bogdan a găsit un site obscur, dar cu un nume care sună bine, thelondonpost.net, care să i-l publice. (http://thelondonpost.net/romanian-judge-who-jailed-corrupt-billionaire-media-mogul-is-suspended-seeking-justice-for-herself/) Nici măcar acest site însă nu își asumă aiurelile Cameliei Bogdan. Dimpotrivă, proprietarul thelondonpost.netspune clar că articolul este unul de PR, opiniile exprimate nefiind ale site-ului”.

1 comentariu la “De râsul lumii! Cameliei Bogdan i-au murit lăudătorii: s-a ridicat singură în slăvi FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *