Skip to content
Politică

De râsul lumii: oamenii lui Cioloș le dau flit USR-iștilor

aktual24.ro

Membrii Uniunii Salvați România (USR) au ajuns de râsul lumii: oamenii fostului prim-ministru Dacian Cioloș le dau flit în demersul lor de a se alipi Platformei România 100.

DETALII AICI: Un nou referendum intern în USR. Se întrevede colaborarea cu o platformă politică

Alin Cristian Mituță (cel care i-a fost director de cabinet lui Dacian Ciolos când acesta s-a aflat la Palatul Victoria), unul dintre membrii fondatori ai Platformei România 100, a scris marți pe Facebook că referendumul USR nu a fost discutat sau agreat cu oamenii fostului șef de Guvern. Mai mult: Mituță a precizat că Cioloș nu are de gând să preia niciun partid, ci să se concentreze asupra platformei pe care a creat-o.

Redăm mai jos mesajul integral al lui Alin Mituță:

„Îi mulțumesc lui Ionuţ Moşteanu pentru aceste precizări (https://goo.gl/Nas9to) și vreau să confirm și eu că acest referendum intern care înțeleg că va fi inițiat de USR pe tema „colaborării/fuziunii” cu Platforma România 100 este o inițiativă exclusivă a USR care nu a fost discutată sau agreată cu RO100.

La acest moment, prioritatea România 100 este de a construi alături de comunitatea celor 35 000 de susținători și peste 8000 de membri activi soluții concrete pentru modernizarea României, așa cum am anunțat și ne-am asumat. Din acest motiv, pe agenda Platformei România 100 nu există niciun fel de fuziune.

Rămânem deschiși colaborării constructive cu organizații sau partide pentru proiecte care sunt în acord cu obiectivele Platformei România 100, așa cum de altfel este cazul Comisiei de Tăiat Hârtii #2, un proiect concret în care RO100 colaborează cu USR pentru a continua procesul de debirocratizare început de Guvernul Cioloș.

Și ar mai fi ceva, pentru că am văzut multe speculații pe această temă: Dacian Cioloș nu are de gând să preia niciun partid. Avem destulă treabă la Platforma România 100”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *