Skip to content
Politică

De râsul lumii! Primarul Chirica NU știe despre ce va vorbi cu 45 de minute înaintea conferinței de presă EXCLUSIV

b1.ro

Așa cum se obișnuiește în fiecare an, și anul acesta, pe 24 ianuarie, cu ocazia sărbătorii a 159 de ani de la Unirea Principatelor Române, la Iași vor avea loc o serie de manifestații dedicate acestei zile speciale.

Hilaritatea situației constă chiar în spusele primarului Iașiului, Mihai Chirica: mai precis, edilul PSD a mărturisit luni la ora 12:15 (când a fost contactat de reporterul PSNEWS.RO) că nu are habar despre numele care ar putea fi pe lista participanților la festivitățile dedicate Micii Uniri, dar că va fi lămurit la ora 13:00, când va face conferință de presă.

" "

”În principiu, până în prezent, nu am nicio astfel de nominalizare. Îmi este foarte greu să o pun într-o informație, pentru că nu o am. La ora 13:00, am rugat toți colegii mei să îmi aducă toate informațiile referitoare la cei care vor participa, și voi avea o conferință de presă pe care o să o transmitem și online. În rest sunt doar speculații. Șefi de partide nu m-au sunat. Am trimis invitație și domnului Dragnea și domnului Tăriceanu, așteptăm să vedem dacă confirmă. Am rugat un coleg de-al meu să sune la cabinet la Camera Deputaților, dacă ajunge sau nu ajunge domnul Liviu Dragnea. Așteptăm să vedem. La ora 13:00 o să am o conferință de presă în care o să anunț cine o să vină. În momentul de față nu am nicio confirmare, așteptăm să vedem cum o să se prezinte situația la ora 13:00”, declara Mihai Chirica pentru PSNEWS, la 12:15.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *