Skip to content
Politică

Debitori în CHF, lăsați în plata Domnului. Șeful ANPC pare să le fi întors spatele SURSE

nupoliticalreview.com

Mai mulți debitori în CHF au fost lăsați în plata Domnului. Președintele ANPC, Bogdan Pandelică, pare să le fi întors spatele persoanelor cu credite în franci elvețieni.

Cinci persoane împrumutate în franci elveţieni (CHF) au fost marți la sediul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, ca să afle care este stadiul implementării Ordinului de încetare a practicilor incorecte emis de către ANPC în cazul Raiffeisen Bank, scrie Bursa.ro.

Debitorii care au fost la ANPC au precizat, pe pagina de Facebook a Grupului Clienţilor cu Credite în CHF: „Nu am reuşit să vorbim cu nimeni astăzi (marți – n.r.) la ANPC. Domnul Pandelică era la Parlament, iar domnul Anghel (Paul Anghel, directorul general al ANPC – n.r.) era prins în şedinţe (conform relatărilor doamnei cu care am vorbit). A rămas să facem programare şi să mergem ulterior”.

Iar acum urmează partea interesantă: sursele publicației citate susțin, însă, că Pandelică ar fi fost în instituţie, dar că nu a dorit să îi primească pe consumatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *