Skip to content
Politică

Decanul Academiei de Informații dezvăluie adevăratul motiv al demisiei lui Maior. Care ar fi implicarea Elenei Udrea

Cristian Troncotă, decanul Academiei Naţionale de Informaţii, punctează, în cadrul unui interviu acordat celor de la adevărul.ro, că fostul şef al SRI, George Maior, a plecat din fruntea SRI din cauza conflictului dintre Elena Udrea și prim- adjunctul SRI, Florian Coldea.

„Elena Udrea ne spune că nici Băsescu nu a condus România, nici şefii guvernelor, ci Coldea. Mi se pare o prostie. Doamna Udrea vine şi îl atacă acum pe domnul Coldea, dar ne amintim că, în urmă cu ceva timp, l-a elogiat pe acelaşi domn Coldea. Problema este că între Udrea şi Coldea s-a produs un declin cu care domnul Maior nu a fost de acord. Pentru a evita un asemenea scandal, Maior a demisionat. Să ştiţi că SRI este condus de un Colegiu Director, în care votul este secret. În cazul Elenei Udrea, Consiliul Director a hotărât ceva cu care domnul Maior nu a fost de acord, iar domnul Maior a plecat“, a spus Cristian Troncotă, decanul Academiei Naţionale de Informaţii, a punctat acesta pentru cei de la Adevărul.ro.Cât despre acuzele Elenei Udrea că pozele de la Paris alături de Alina Bica au fost făcute de SRI, Troncotă a spus: „Este avocat de meserie şi ar fi trebuit să ştie că SRI are competenţe pe teritoriul României. Este o prostie să acuzi SRI că a făcut filajul de la Paris. SIE are competenţe în exteriorul României“.

" "
foto: ziardeconstanta.ro

" "
" "

1 comentariu la “Decanul Academiei de Informații dezvăluie adevăratul motiv al demisiei lui Maior. Care ar fi implicarea Elenei Udrea

  1. Nu zicea Udrea dupa scandalul cu pozele de la Paris ca ea cu Bica sunt prietene si s-au dus la o sesiune de shopping ca fetele, fara sa discute nimic despre cazurile in care DIICOT era implicata? N-a declarat Udrea recent ca Bica i-a zis nush ce despre nushce cazuri la care DIICOT lucra si despre presiunile pe care le facea nushcine?
    Cum e pana la urma: prietene sau prietene cu beneficii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *