Skip to content
" "
Politică

Deces la Prefectura Dolj. Ionel Ciobotea a încetat din viață

Subprefectul județul Dolj, Ion Ciobotea a încetat din viață, duminică la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Acesta nu a supraviețuit în urma intervenției chirurgicale la care a fost supus de medicii olteni.

Unul dintre cei mai longevivi subprefecți din țară, Ion Ciobotea, cel care era a doilea om în Prefectura Dolj din 2006 până în prezent, a încetat din viață, duminică în secția de Terapie Intensivă din Craiova.
Ion Ciobotea avea 63 de ani și lucra de aproape 15 ani în Prefectura Dolj, din 2006 fiind subprefect, iar înainte de acest moment a fost secretar general al instituţiei.

" "

Marilena – soţia, Mihaela şi Andrei – copiii, anunţă trecerea în eternitate a celui care a fost un soţ şi un tată nepreţuit, bun coleg, prieten, profesionist în activitatea desfăşurată ca subprefect al judeţului Dolj, Ionel Ciobotea”, a fost mesajul transmis de familia defunctului

Trupul neînsufleţit se află depus la capela Bisericii Madona Dudu din Craiova, iar înmormântarea va avea loc marţi, 14 iulie, ora 12.00, la Cimitirul Nord Craiova.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *