Skip to content
Opinii & Analize

Deci Oculta Mondială și Illuminati sunt pistol cu apă pe lângă Pițurcă

Gata, mă, s-a terminat joaca. Cum ar zice Andrew Tate, am ieșit din Matrix. Credeam, ca proștii, că țara asta este jefuită de o mafie la care participă toți șefii de servicii secrete susținuți de Oculta Mondială și de Illuminati. Nu e așa. Piramida Mafiei, doamnelor și domnilor, îl are în vârf pe Victor Pițurcă.

Nu știu cât e prejudiciul făcut de Victor Pițurcă cu a lui fabrică de măști care nu funcționa și cu care a prejudiciat firma Armatei. Cât poa’ să fie? Nu e mai scumpă decât o fabrică de sucuri cu chimicale sau o linie de-aia care face din mușchiulețul de porc ceva din care tai felii cât farfuria. Două-trei? Cinci milioane de euro? Doișpe? Păi ce, la banii ăștia vorbim de corupție? Serios? Păi, firmele din energie au făcut banii ăștia zilnic, doar din bâlbele unui ministru. OMV face banii ăștia în fiecare dimineață din brambureala fiscală cu care-l tratează statul român. Un lanț precum Kaufland poate face milioanele astea în fiecare zi doar din marfă expirată, doar până la ora 9 dimineața. Din perspectiva asta, mafia lu’ Pițurcă e destul de pauperă.

Dar e ceva ce mă sperie. Eu credeam că dacă mâine o să fie nevoie de o fabrică de hidrogen cu aromă de coca-cola, șefii serviciilor secrete din România o să-și activeze toți agenții, o să scoată bani din niște firme oculte și, pretextând că duc în stațiunile montane mașini de înghețată, o să facă la cabana Babele, până dimineață, o fabrică de hidrogen cu aromă de coca-cola. Îi credeam competenți în situații de urgență. Or, văd că nu sunt. Că în pandemie, când s-a cumpărat fabrica aia de măști, nu s-a apelat la resursa internă, nici la Oculta Mondială, nici la Illuminati. Cineva l-a sunat pe Pițurcă. Parcă-l aud: „Da, boss, am utilaj d-ăla bun, pe motorină, face și murături cu hidrogen, dacă vrei.

Stai liniștit, aduc eu om și pă montaj, toarnă și șapa, face tot. Să lași sacoșa aia de bani la telecabină și de restul mă ocup io. Ce dreacu’, vorbești cu mine, io sunt Pițurcă, nu știe Pițurcă tot?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *