Skip to content
Politică

Decizia ICCJ referitoare la marca STEAUA București

Steaua a fost reprezentată la audieri de avocatul Gheorghe Piperea și de Valeriu Argăseală, care se arătau foarte optimiști înaintea anunțării deciziei.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis astăzi să respingă ca nefondată contestația în anulare formulată de contestatoarea SC Fotbal Club Steaua București SA împotriva deciziei nr. 3425 din 3 decembrie 2014, care stabiliea că marca Steaua aparține Clubului Sportiv al Armatei. Decizia ÎCCJ este irevocabilă.

Singura șansă a clubului condus de Gigi Becali pentru a recupera stema și însemnele Stelei rămâne participarea la licitația care va fi organizată după evaluarea mărcii.

Clubul Sportiv al Armatei a salutat decizia ÎCCJ și susține că șefii echipei patronate de Gigi Becali ”nu au fost niciodată interesați să negocieze sublicențierea mărcii”.

Am învins. Le-a respins contestația în anulare, este o chestie extraordinar de mare. Decizia este irevocabilă, nu mai au ce să mai facă, ei s-au învățat să o folosească gratis și nu se mai poate așa. S-au folosit până acum de fel de fel de tertipuri, au crezut că pot să inducă în eroare instanța să folosească o marcă care nu a fost niciodată a lor.

Marca este a Clubului Sportiv al Armatei, acum este în proces de evaluare și după, va fi scoasă la licitație. Ei niciodată nu au fost interesați să negocieze pentru a li se sublicenția marca”, a declarat pentru digisport.ro Florin Talpan, juristul MApN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *