Skip to content
Politică

Decizia majoră luată de PSD. Ce mandat a primit Ponta și ce rugăminte mare vrea să îi adreseze lui Iohannis: ”O să îi cer să intervină”

Premierul României și liderul PSD, Victor Ponta, a precizat joi, după ședința Consiliului Național Executiv al social- democraților că a primit mandat din partea acestui for de conducere să demareze, alături de Liviu Dragnea și Andrei Dolineaschi, negocierile UNPR, partid condus de Gabriel Oprea.

”Eu am primit mandat împreună cu Liviu Dragnea și Andrei Dolineaschi pentru a demara negocierile cu UNPR. (…) Azi se implinesc exact 3 ani azi de cand UNPR este un partener loial la guvenare si de la fapul ca vrem sa candidam impreuna la locale si generale. 

Ne întâlnim și ne înțelegem. Cum ar fi să încep negocierea cu UNPR, cu dumneavoastră aici (n.r.: discutând cu jurnaliștii).”, a precizat joi Victor Ponta.

De asemenea, șeful PSD a precizat că PNL a blocat procesul de reviziuire al Constituției și că intenționează să îi ceară șefului statului, Klaus Iohannis, să intervină.

”Deocamdata, decizia PNL si PDL este de a bloca revizia Constitutiei, sper ca domnul Iohannis sa intervina si a ii convinga pe cei de la PNL. Au trecut 12 ani de la ultima revizuire, intre trim suntem in NATO si UE. (…) Blocajul lor nu are nicio ratiune.”, a mai punctat Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *