Skip to content
Politică

Decizia PNL după demisia lui Ponta. Ce solicitări au liberalii

PNL a reacționat imediat după demisia lui Victor Ponta din funcția de premier al României și vine cu o solicitare către clasa politică.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat că liberalii doresc alegeri anticipate pe care le solicită din ianuarie 2015.

„Nu este o surpriza pentru nimeni ca astazi PNL solicita alegeri anticipate. solicitam asta din ianurie 2015. Solutia alegerilor anticipate printr-ul acord politic. Sper ca in ceasul al 12-lea vorm avea lideri politici responsabili care vor intelege cat de important este in acest moment sa nu ignoram cat de importante sunt solicitarile celor care au protestat. Cred ca nu avem voie niciunul dintre noi sa ramanem indiferenti la opinia publica”, a declarat Alina Gorghiu.

Totodată, Vasile Blaga, copreședintele PNL, a adăugat că trebuie să se organizaze alegeri anticipate.

„Ati vazut decizia dlui Ponta, ea este tarzie. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Este nevoie de acest acord politic pt ca alegerile pe care le solicitam sa aiba loc in cel mai scurt timp cu putinta. Este cea mai onesta propunere pe care o facem in acord cu cetatenii Romaniei. Ei sa-si aleaga pe cine vor sa ii reprezinte in parlamentul Romaniei”, a explicat Blaga.

 

1 comentariu la “Decizia PNL după demisia lui Ponta. Ce solicitări au liberalii

  1. Asta este teoria povestilor de spus la prosti. Nu veti vedea nici un fel de alegeri anticipate, pentru ca nici macar penibilii astia doi nu se indura sa voteze astfel incat sa-si piarda un sfert de mandat. Demagogie jegoasa a doua personaje insalubre. Asta-i tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *