Skip to content
Societate

Decizia radicală luată de Godină. „Am să dispar o perioadă din peisaj”. Motivele care stau la baza acestei hotărâri

Marian Godină a încercat recent să ajute doi copii care îşi duceau viaţa într-un container, la Braşov, în condiţii cumplite. Între timp, situaţia a luat o întorsătură neaşteptată.

Poliţistul din Braşov regretă acum hotărârea luată, după ce a realizat că toate aşteptările sale au fost înşelate. Asta după ce a  închiriat pentru familia celor doi copii un apartament cu două camere, complet mobilat şi utilat, a strâns bani şi a făcut apel pe reţelele de socializare pentru ajutorarea familiei. În schimb, Marian Godină a fost ameninţat de concubinul femeii şi de către aceasta, după ce le-a cerut să aibă grijă de copii şi să abandoneze îndeletnicirile dubioase.

Concubinul mamei va ajunge din nou la puşcărie pentru că a comis din nou o infracţiune, el având un rest de pedeapsă după prima condamnare. Când a părăsit apartamentul ne-a râs în faţă şi ne-a spus că nu-i nicio problemă să se mai ducă 2 ani la puşcărie pentru că e tânăr şi oricum a mai stat 6 ani acolo”, a scris Godină, pe blogul său.  Mai grav este faptul că după ce bărbatul a părăsit apartamentul aruncând vorbe grele, mama copiilor l-a urmat, petrecându-şi serile în containerul de unde abia fusese salvată de Godină.

Mai mult, femeia a intrat pe internet şi l-a acuzat pe poliţist că în realitate nu i-ar fi ajutat familia. Deranjat, acesta a decis să spună lucrurilor pe nume şi a publicat o mai multe liste cu toate cheltuileile avute cu familia. Este vorba de câte o listă în care apar, în detaliu, toate cheltuielile şi sursa banilor, unii donaţi de diverse fundaţii sau de oameni pe internet, dar şi alţii pe care i-a scos din propriul buzunar pentru a ajuta familia. Godină a mai luat o decizie, pe care a anunţat-o într-o postare pe Facebook. Astfel, banii strânşi din donaţii vor fi direcţionaţi către trei asociaţii care spijină copiii aflaţi în suferinţă. Donatorii mai pot însă să-şi ceară înapoi banii şi îi vor primi, a precizat poliţistul, potrivit Adevarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *