Skip to content
Societate

Decizie a Curții de Apel Alba Iulia: Raed Arafat nu e reprezentantul legal al DSU și nu poate semna documente în numele instituției

Inquam Photos/Alexandru Busca

Un judecător de la Curtea de apel Alba Iulia a constatat, într-un proces declanșat de avocata Monica Petruț, că Raed Arafat nu este reprezentantul legal al DSU și, în consecință, nu poate semna acte juridice în numele și pe seama DSU, potrivit qmagazine.ro.

La termenul din 9 mai 2022 urmează să se discute cererea de denunțare ca false a înscrisurilor semnate de Raed Arafat prin uzurpare de calități oficiale.

Solutia pe scurt: Ia act de manifestarea de voinţă a reclamantei în sensul renunţării la introducerea în cauză, în calitate de intimat sau intervenient, a Băncii Transilvania. Admite excepţia lipsei calităţii de reprezentant pentru DSU a dl. doctor Raed Arafat, cu consecinţa anulării actului de procedură întocmit, respectiv a întâmpinării şi notelor depuse, urmând ca DSU să fie citat pentru următorul termen de judecată. Potrivit prevederilor art. 61 al.1 şi 3 şi art. 63 Cod procedură civilă, admite în principiu cererea de intervenţie accesorie formulată de MAI, urmând ca din acest moment acesta să dobândească calitatea de intervenient în interesul pârâtului Guvernul României.

Cu drept de recurs odată cu fondul. Prorogă pentru termenul viitor de judecată discutarea excepţiilor şi a cererii de denunţare ca fals a înscrisurilor semnate de dl. dr. Raed Arafat.

Potrivit avocatului Gheorghe Piperea, ”după toate probabilitățile, motivul pentru care judecătorul de la Alba Iulia a făcut această observație este acela că Raed Arafat nu a fost niciodată desemnat oficial, de către premierii României, în funcția de șe al DSU”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *