Skip to content
Societate

Decizie de ULTIMĂ ORĂ a Colegiului Medicilor, în cazul Flavia Groșan: Nu este vorba de malpraxis. Medicul poate profesa în continuare

national.ro
" "

Comisia de Etică din Colegiul Medicilor Bihor a decis, luni, că nu este vorba de malpraxis în cazul doctoriţei Flavia Groşan. Medicul pneumolog din Oradea poate astfel să profeseze în continuare.

În plus, până în prezent, pe numele medicului nu există nicio plângere scrisă din partea vreunui pacient. În cazul în care medicul va continua cu declaraţiile de genul celor făcute până acum în spaţiul public, atunci va interveni Comisia de Disciplină şi va face o anchetă în acest caz.

" "
" "

Comisia de Etică şi deontologie nu poate să aplice sancţiuni, însă dacă se va ajunge la Comisia de disciplină, medicul Flavia Groşan riscă să fie sancţionat.

Amintim că doctoriţa a împărţit ţara în două după ce a spus că vinedcă bolnavi de COVID după schema proprie de tratament şi că „în spitale se fac greșeli uriașe și că protocolul COVID omoară, de fapt, bolnavii”. Medicul Flavia Groşan, care a provocat o mare controversă în spaţiul public, după ce a vorbit de reţeta proprie cu care ar fi vindecat 1.000 bolnavi de COVID, a fost aplaudată luni de susţinători şi a primit flori, atunci când a ajuns la Colegiul Medicilor, pentru a fi audiată.

DETALII AICI: Medicul care a inventat propria schemă de tratament împotriva COVID, audiat la Colegiul Medicilor

1 comentariu la “Decizie de ULTIMĂ ORĂ a Colegiului Medicilor, în cazul Flavia Groșan: Nu este vorba de malpraxis. Medicul poate profesa în continuare

  1. Bravo ! Va mulțumim pentru speranța pe care ne-ați dat-o. Să vă ocrotească Dumnezeu și să ajutați și alți pacienți. Nu ne tratăm numai cu experimentele companiilor farmaceutice. Se poate face tratament și mai la îndemâna buzunarelor noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *