Skip to content
Politică

Decizie de ULTIMĂ ORĂ: dosarul Microsoft a fost clasat de DNA. Elena Udrea: Sunt oameni care s-au îmbolnăvit și au murit după ce au trecut prin astfel de situații

Inquam Photos / Octav Ganea

În exclusivitate pentru PSnews.ro, fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat că DNA a clasat dosarul Microsoft în care era implicată, pe motiv că fapta nu există. În afară de Elena Udrea, au fost clasate și faptele celorlalți 9 miniștri implicați în dosarul Microsoft.

„Mă bucur, mai ales că în acest dosar am fost arestată prima dată. De aceea trebuie respectată prezumția de nevinovăție până la o decizie finală a unei instanțe și de aceea trebuie ca măsura arestului preventiv să fie una excepțională.

" "

Eu am reușit să trec peste momentele acelea, în care am fost luată cu cătușe din Parlament și dusă în beci, la miezul nopții. Dar sunt oameni care au fost definitiv distruși, ori s-au îmbolnăvit și au murit după ce au trecut prin astfel de situații”, a declarat Elena Udrea pentru PSnews.ro.

Facem precizarea că este vorba despre primul dosar, cel în care fostul ministru al Turismului a stat 7 zile în arest preventiv. Ancheta a pornit de la denunțurile lui Dinu Pescariu și Claudiu Florică.

4 comentarii la “Decizie de ULTIMĂ ORĂ: dosarul Microsoft a fost clasat de DNA. Elena Udrea: Sunt oameni care s-au îmbolnăvit și au murit după ce au trecut prin astfel de situații

 1. ISPITA BLONDĂ
  Atractivă e ispita ,
  N-are rost să o hulim ,
  A fost și va fi iubita ,
  Unuia , pe care-l știm !
  *
  Nu contează că e blondă ,
  Și că n-are sutien ,
  Înadins iese in frondă ,
  Pozând cât mai fotogen.
  *
  Nu-i e teamă de citații ,
  Încă e fermecătoare ,
  Răspunde la aclamații,
  Sperând la o achitare .
  *
  Numai unul se gândește ,
  Morcovit și plin de-angoasă :
  Dacă blonda ciripește,
  Va fi lungă , dar și groasă !
  *
  Însă eu , ca versurist ,
  Căutând sensul în rimă ,
  Pun problema-n mod simplist :
  Poate nu-i doar ea de vină !
  Gheorghe Cîrnu

 2. Este foarte amuzant ca pesedeii spalati pe creier nu au comentat nimic atunci cand androneasca,tarliceanu sau ponta au fost achitati de justitia lui dragnea,dar acum stiu ei sigur ca E.Udrea e vinovata dar a scapat-o „cineva”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *