Skip to content
Politică

Decizie radicală a lui Aristotel Căncescu

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, cel care este cercetat în această perioadă de DNA pentru fapte de corupţie, vrea să se retragă treptat din afacerile cu media şi a cedat marţi televiziunea Mix 2 Braşov unor colaboratori, potrivit Mediafax.

Societatea Canaris SRL, care îl are ca asociat unic pe Aristotel Căncescu, a solicitat marţi CNA cedarea licenţei audiovizuale pentru televiziunea generalistă Mix 2 din Braşov către societatea Necom Advertising SRL, ai cărei acţionari sunt Florentin Cozmolici (95%) şi Mihaela Nechita (5%).

Reprezentantul Canaris SRL, Onelia Pescaru a motivat cedarea licenţei televiziunii Mix 2 prin faptul că Aristotel Căncescu „doreşte să predea afacerile din media treptat” şi că probabil vor mai urma solicitări şi pentru cedarea altor licenţe. „A început cu această cesiune. Nu ştiu ce planuri are mai departe. În principiu, aceasta este intenţia, să se retragă”, a mai spus Onelia Pescaru.

Aristotel Căncescu mai deţine licenţele postului de radio Super FM şi ale televiziunilor Mix TV şi TVF, prin societatea Canaris SRL.

Preşedintele CJ Braşov este în prezent cercetat de DNA în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie privind atribuirea preferenţială de contracte pe bani publici, conform unei decizii a instanţei supreme.

Citeşte şi: Instanța a decis. Căncescu va fi cercetat în LIBERTATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *