Skip to content
Politică

Decizie de ultimă oră a lui Viorel Hrebrenciuc. Reacția lui Zgonea: ”Nu las prizonieri pe câmpul de luptă”

" "

Marți dimineață, deputatul PSD, Viorel Hrebenciuc, a luat o decizie radicală privind cariera sa politică. După ce a izbucnit scandalul în care este acuzat de trafic de influență în mai multe dosare, acesta a decis să demisioneze în această dimineată din Parlamentul României. Acesta și-a înregistrat demisia la cabinetul secretarului General al Camerei Deputaților.

În acest moment, Hrebenciuc nu mai beneficiază de imunitate și poate fi arestat preventiv, dacă judecătorii dau curs cererii DNA.

" "
" "

La ora 11.00 ar fi trebuit să înceapă Comisia Juridică pentru a discuta subiectul legat de imunitatea lui Viorel Hrebenciuc.

”Am avut o discuție cu dl. Hrebeneciuc, mi-a zis că nu a încălcat legea niciodată. Dumnealui crede că această funcție de deputat nu trebuie să fie un obstacol pentru justiția din România și se va pune la dispoziția organelor de justiție. Este o decizie unilaterală. Rămâne membru PSD. Eu nu las prizonieri pe câmpul de luptă. Suntem împreună și la bine și la rău. Pentru mine, PSD este familia mea.”, a precizat președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *