Skip to content
Politică

Decizie de ultimă oră a lui Viorel Hrebrenciuc. Reacția lui Zgonea: ”Nu las prizonieri pe câmpul de luptă”

Marți dimineață, deputatul PSD, Viorel Hrebenciuc, a luat o decizie radicală privind cariera sa politică. După ce a izbucnit scandalul în care este acuzat de trafic de influență în mai multe dosare, acesta a decis să demisioneze în această dimineată din Parlamentul României. Acesta și-a înregistrat demisia la cabinetul secretarului General al Camerei Deputaților.

În acest moment, Hrebenciuc nu mai beneficiază de imunitate și poate fi arestat preventiv, dacă judecătorii dau curs cererii DNA.

La ora 11.00 ar fi trebuit să înceapă Comisia Juridică pentru a discuta subiectul legat de imunitatea lui Viorel Hrebenciuc.

”Am avut o discuție cu dl. Hrebeneciuc, mi-a zis că nu a încălcat legea niciodată. Dumnealui crede că această funcție de deputat nu trebuie să fie un obstacol pentru justiția din România și se va pune la dispoziția organelor de justiție. Este o decizie unilaterală. Rămâne membru PSD. Eu nu las prizonieri pe câmpul de luptă. Suntem împreună și la bine și la rău. Pentru mine, PSD este familia mea.”, a precizat președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *