Skip to content
Politică

Decizie esențială în PE. Eugen Tomac: Dragnea și ai lui trebuie să fie înlăturați de la putere cât mai curând!

Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PMP Eugent Tomac, joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, comentează decizia luată în aceeași zi de Parlamentul European. Amintim că Parlamentul European a votat, joi, raportul referitor la inghetarea fondurilor europene in cazul tarilor membre care nu respecta statul de drept si, la cererea unuia dintre initiatori, a fost retrimis la comisia de specialitate pentru negocierile urmatoare.

În acest context, liderul PMP a atras atenția că, ”pentru ca România să nu își rateze iremediabil șansele de dezvoltare, Liviu Dragnea și ai lui trebuie să fie înlăturați de la putere cât mai curând!”.

”NUCLEARA: Fonduri europene condiționate de independența justiției

Visul cel mare a lui Liviu Dragnea de a rămâne în libertate pune în pericol finanțările europene ale întregii Românii. În disperarea sa, liderul PSD încercă să își subordoneze justiția și presa, în timp ce Viorica Dăncilă îi minte în față pe liderii europeni că în România este respectat statul de drept. Iată că acum a venit NUCLEARA – Parlamentul European condiţionează acordarea de fonduri europene de independenţa justiţiei şi combaterea corupţiei. Pentru ca România să nu își rateze iremediabil șansele de dezvoltare, Liviu Dragnea și ai lui trebuie să fie înlăturați de la putere cât mai curând!”, scrie Eugen Tomac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *