Skip to content
Politică

Decizie fără precedent a procurorilor care îl va înfuria pe Băsescu

Procurorii au luat o decizie fără precedent, cu privire la moșia de la Nana, deținută de familia fostului președinte a României, Traian Băsescu.

Astfel, procurorii au decis să pună sechestru asigurator pe toată comuna Nana. În acest context, nimeni nu mai are voie să înstrăineze un centimetru de pământ, informează România TV.

Sechestrul pus pe terenul de la Nana deținut de familia Băsescu ar putea să îl supere pe fostul președinte Traian Băsescu, care avea planuri mărețe în agricultură.

Anuntul ca s-a pus sechestru a venit prin posta. Vestea a pus pe jar intreaga comunitate. Postasul din comuna a fost primul care a aflat.

Totodată, functionarii de la oficiul de la Cadastru au spus ca nu au facut altceva decat sa consemneze deciziile luate de procurori.

În același timp, locuitorii din comună spun ca Traian Basescu ar fi incercat, in urma cu o luna, sa vandă pamantul unor olandezi, potrivit România TV.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că suspecții, în perioada 2005 – 2010, în calitate de membri ai Comisiei de Fond Funciar a comunei Nana, au participat la analizarea, verificarea, soluționarea și înaintarea în vederea validării cererilor depuse de către ei înșiși, rude ori afini ai lor, având ca obiect constituirea ori reconstituirea dreptului de proprietate a unor suprafețe de teren agricol.”, potrivit Parchetului de pe lângp ICCJ, arată România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *