Skip to content
Politică

Decizie radicală luată de Ecaterina Andronescu

În context dosarului Microsoft, în care DNA solicită declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, pentru abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani, Andronescu a transmis ce va face în cazul în care vor apărea dovezi care să demonstreze că ea ar avea vreo vină în dosarul licenţelor IT.

Astfel, fostul ministru Ecaterina Andronescu transmite că dacă este cineva care ştie altceva decât declară ea să vină şi să îi spună şi ea va pleca din viaţa publică.

„Licenţele Microsoft s-au cumpărat începând cu anul 2004. Eu nu mai sunt ministru, n-am mai fost la Ministerul Educaţiei din iunie 2003. Dau socoteală pentru oricare dintre aceste acţiuni. Consider că ceea ce s-a întâmplat şi încercarea de a lega proiectul de informatizare al liceelor de problema Microsoft este o încercare de a arunca o umbră negativă asupra imaginii, o imagine pentru care eu am muncit onest în toată cariera mea didactică. Dacă este altcineva care ştie altceva decât declar eu să vină şi să îmi spună şi eu plec din viaţa publică”, a transmis Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației în perioada 28 decembrie 2000 — 19 iunie 2003.

2 comentarii la “Decizie radicală luată de Ecaterina Andronescu

  1. Duduia asta trebuia sa plece demult din politica ! Ea este cel mai autentic PRES in fata celor de la PSD , indiferent de ,, conducatori ,,! La ea intotdeauna albu-i negru si invers si oricum nimeni nu are dreptate , numai ea ! Rusinea acestor vremuri!( Sa ne uitam la ce a facut in invatamant = DEZASTRU )

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *