Skip to content
Politică

Decizie radicală luată de Gică Popescu

Gica Popescu, fostul mare fotbalist roman, a luat o decizie radicala in inchisoare, acolo unde se afla de 10 luni.

Popescu le-a transmis avocatilor care il reprezinta sa initieze demersurile pentru a da in judecata statul roman la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, anunta site-ul Fanatik, potrivit ziare.com.

Popescu este nemultumit de condamnarea primita in „Dosarul Transferurilor”, pe care o considera in continuare nedreapta.

„Gica Popescu le-a cerut avocatilor sa inceapa demersurile juridice pentru a intenta un proces Statului Roman la Curtea Europeana a Drepturilor Omului pentru modul in care s-a decis retinerea lui. Momentan, nu ne-a specificat despre ce suma este vorba, doar ca are de gind sa ceara multi bani statului roman, peste un milion de euro. Este prematur sa vorbeasca despre o cifra exact”, au precizat apropiatii „Baciului”, conform sursei citate.

Gica Popescu a ajuns in Penitenciarul Rahova, din Bucuresti, in seara zilei de 4 martie 2014, la cateva ore dupa ce instanta suprema a hotarat trimiterea sa si a intregului „lot” de oameni de fotbal din „Dosarul Transferurilor” in spatele gratiilor.

Popescu a primit o condamnare de 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare, cea mai mica din dosar.

Ajungand la inchisoare, el n-a mai putut participa la alegerile pentru presedintia FRF, care au avut loc a doua zi, pe 5 martie, si care au fost castigate de Razvan Burleanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *