Skip to content
Politică

Decizie radicală luată de Radu Mazăre. Ce va face după alegeri

Edilul Constanței, Radu Mazăre, a afirmat, duminică, la intrarea în secția de vot, că, dacă sistemul și lucrurile nu se vor schimba după alegerile prezidențiale, el se va retrage nu numai din politică, ci și din țară.

„Dacă lucrurile nu se schimbă … și chiar dacă câștigă cine trebuie și lucrurile nu se schimbă, sistemul pentru care umblu îmbrăcat așa de 10 ani …, vreau să mă retrag nu numai de la primărie, dar o să mă retrag de tot … și din țară. Dacă sistemul construit de Băsescu, un sistem bazat pe ură și pe încrâncenare, va rămâne, eu vreau să ies din politică. Pentru că energia mea nu mai pot s-o dedic lucrurilor pe care vreau să le fac oamenilor și trebuie s-o dedic ca să mă apăr cu avocați și așa mai departe. Și nu mai am plăcere și dacă nu mai am plăcere … Nu m-am născut politician, nu mor politician, nu este nicio dramă”, a declarat Radu Mazăre.

Totodată, edilul Constanței a mai spus că există multe locuri în lumea asta unde ar putea trăi liniștit.

„Sunt atâtea locuri unde lumea trăiește relaxată să știți, foarte multe locuri. Mi-e dor să merg și să stau într-o țară în care să nu mă uit la televizor sau, dacă mă uit la televizor, să nu văd mascați de dimineață până seara, într-o zi politicieni, într-o zi oameni de afaceri. Sunt multe locuri pe planeta asta în care se trăiește relaxat și oamenii”, a conchis Radu Mazăre.

1 comentariu la “Decizie radicală luată de Radu Mazăre. Ce va face după alegeri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *