Skip to content
Politică

Declarația lui Mircea Ionescu Quintus care ar putea arunca în aer candidatura lui Iohannis

După ce fostul liberal, Teodor Meleșcanu, și-a depus candidatura pentru fotoliul de la Cotroceni, președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus a avut o reacție față de intrarea în cursa pentru fotoliul prezidențială a fostului șef SIE.

”Mă surprinde într-un fel, știam că se acomodase foarte bine la SIE, mai avea mandate încă doi ani. Mă gândeam că este un act de oarecare sceleritate, să pleci de acolo. Eu i-aș dori success. Îl cunosc bine pe domnul Meleșcanu, eu am fost cel care a adus APR în PNL, am avut relații bune tot timpul. Este un om prezentabil, un om educat, este o personalitate de care țara are nevoie.

Eu cred că nu este niciun fel de problemă că vine de acolo (n.r.: referindu-se la SIE). Această experiență la SIE este un punct în plus, care i-ar putea folosi”, a precizat Mircea Ionescu Quintus la B1 TV.

Dacă președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a precizat că țara are nevoie de o personalitate precum Teodor Meleșcanu, nu putem întreba dacă România mai are nevoie de candidatura lui Klaus Iohannis, prezidențiabilul ACL. Rămâne de văzut cum va evolua situația din acest punct de vedere și dacă liberalii din garda veche vor pune umărul la campania lui Meleșcanu.

2 comentarii la “Declarația lui Mircea Ionescu Quintus care ar putea arunca în aer candidatura lui Iohannis

  1. Vad ca domnul QUINTUS . mai are verbul la el sisare voios din barca in barca ca in tinerete .Istoria va consemna–tradarile si disparitia PNL -sub obladuirea distinsului epigramist .Ma asteptam la experienta domniei sale sa incerce salvarea de la dezastrul produs de infiltrati a PNL–printr-o reconciliere dintre CRIN ANTONESCU si CALIN POPESCU TARICEANU .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *