Skip to content
Politică

Declarația ULUITOARE a lui Vasile Blaga despre Ludovic Orban: ”Ar trebui arestat”. Ce spunea despre Antonescu

Antena3 a prezentat luni seară o serie de informații din stenogramele date publicității de Wikileaks, în care protagoniștii erau Vasile Blaga, ministru de Interne și Monica Macovei, cei care în 2009 au fost chemați la Ambasada SUA pentru a oferi informații.

Cei doi foști ministri erau considerați de ambasada SUA, drept surse după cum reiese din stenogramele Wikileaks, conform Antena3.

Ministrul Vasile Blaga le-a spus diplomaţilor americani de la București că liderul PNL la acea vreme, Crin Antonescu, este leneş şi că un alt lider al PNL, Ludovic Orban ar trebui arestat, iar despre Marian Vanghelie, şeful PSD Bucureşti, ar fi relatat că pregăteşte şapte containere cu telefoane mobile pentru a le da ca mită electorală.

Trebuie precizat că, în momentul în care făcea aceste declarații, în 2009, Blaga era șef de campanie al lui Traian Băsescu, iar acum, în 2014 ocupă aceeași funcție pentru Klaus Iohannis,

bl

Ce  a transmis Monica Macovei Ambasadei SUA, aflaţi din imaginile de mai jos:
macovei1

macovei2

macovei3 macovei4

macovei6

3 comentarii la “Declarația ULUITOARE a lui Vasile Blaga despre Ludovic Orban: ”Ar trebui arestat”. Ce spunea despre Antonescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *