Skip to content
Politică

Declarație halucinantă a unui lider PLUS: întâlnirea lui Iohannis cu Trump nu este bună pentru România

Ordinea.RO

Unul dintre liderii PLUS, partidul condus de Dacian Cioloş, consideră că vizita lui Klaus Iohannis la Washington nu este una benefică pentru România, în condiţiile în care preşedintele SUA nu are cele mai bune relaţii cu liderii europeni.

Ştim că suntem în precampanie, ştim că dincolo de temele de interes naţional pentru preşedinte s-ar putea să nu strice şi o poză lângă cel mai important lider politic al lumii. Nu ştiu cât de bine este pentru România să avem această poză, în condiţiile în care Trump nu este cel mai mare prieten al Europei. Poate ar fi fost mult mai oportună o întâlnire cu lideri importanţi ai Europei, care să arate direcţia pe care Klaus Iohannis şi-ar dori-o pentru următorii cinci ani dacă ar fi ales preşedinte al României„, a declarat recent Andrei Lupu la un post de televiziune.

Andrei Lupu, membri al Biroului Naţional al PLUS, este avocat și cadru didactic în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, unde predă drept constituțional și instituții politice.

Amintim că între timp, Emmanuel Macron, fondatorul grupului Renaissance, condus de Dacian Cioloş, a avut o întrevedere cu Vladimir Putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *