Skip to content
Societate

Declarație revoltătoare. Frații Tate spun că femeile care îi acuză de viol sunt geloase și nu au mai primit bani de cumpărături

Inquam Photo/ Octav Ganea

Declarație halucinantă a fraților Tate în fața judecătorilor. Aceștia spun că femeile care îi acuză de viol și trafic de persoane au depus plângeri pentru că ar fi geloase și pentru că nu mai primeau bani de cumpărături. Declarația vine în contextul în care Andrew și Tristan Tate au cerut magistraților, din nou, să iasă din arest.

Apar noi detalii despre declarațiile pe care Andrew și Tristan Tate le-au făcut în fața magistraților. În momentul în care discutau despre plângerile pentru viol și trafic de persoane formulate de victime, aceștia au spus că femeile folosesc sistemul judiciar împotriva bărbaților pentru că sunt geloase și pentru că nu mai primeau bani de cumpărături. „Femeile înțeleg să folosească sistemul judiciar pentru a pedepsi bărbații și eu consider că aceste declarații împotriva mea sunt date de aceste femei care sunt geloase, care nu au știut altceva decât să îmi ceară bani”, au susținut britanicii în fața judecătorilor.

Andrew și Tristan Tate ar putea afla dacă vor fi cercetați în libertate săptămâna viitoare, când judecătorii vor decide dacă aceștia reprezintă în continuare un pericol pentru societate. Este a doua oară când frații Tate fac demersuri pentru a ieși din arestul Capitalei, unde se află de la finalul lunii decembrie. Inițial, judecătorii au decis ca cei doi să rămână în arest, iar acum britanicii au depus încă o contestație și vor să fie liberi.

Cei doi frați şi două tinere complice, o fostă poliţistă şi iubita lui Andrew Tate, sunt acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi ar fi obţinut importante sume de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *