PSnews

Ultima Oră

Declarație șocantă: un europarlamentar PNL cere DESFIINȚAREA PSD

botosaneanul.ro

O declarație șocantă a apărut marți în spațiul public, venind din partea unui europarlamentar PNL. Vedeți mai jos cine este eurodeputatul care cere DESFIINȚAREA PSD.

Este vorba despre Traian Ungureanu, fost membru PDL. Ideea a fost exprimată într-un editorial publicat pe site-ul Adevărul.ro.

Ungureanu merge mai departe și spune chiar că PSD ar fi trebuit desființat demult – „probabil din 1945 sau, poate, chiar, din 1848”. Nemulțumirea europarlamentarului este cauzată de un proiect de act normativ care a provocat ample dezbateri încă dinainte de depunerea lui în Parlament: Legea grațierii.

„Suprimarea, fie şi ilegală, a acestui partid bine înfipt în lume ar trebui să fie o corecţie banală şi larg consimţită. În fond, PSD, un partid maniacal antijustiţie, s-a pus, singur, în afara legii. Dar aparenţele înşală. Nu sîntem în faţa unei urgenţe, ci a unei datorii vechi. PSD trebuia desfiinţat demult.

Probabil din 1945 sau, poate, chiar, din 1848. La scară istorică, aceste date au o relevanţă politică imediată. Dat fiind că România a ratat toate revoluţiile economice şi politice pe care le aniversează cu fast, PSD e o prezenţă veche. La noi, în absenţa unei burghezii biruitoare şi dogmatic pozitive, legea a fost mereu slabă şi părtinitoare. Ce e, azi, piraterie pesedistă, a fost, ieri, albia istorică şi mentală a tocmelii mărunte sau a privilegiului ştăbesc. PSD e nou – pesedismul e vechi. De aici, ridicolul aplicat şi inepţia politică a tripletei Dragnea, Nicolicea, Nicolae”, a scris Traian Ungureanu.

Redacția Psnews.ro a încercat să obțină o poziție din partea președintelui interimar al PNL, Raluca Turcan, dar deputatul nu ne-a răspuns solicitării.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Valter Cojman

    2 mai 2017, 22:20 la 22:20

    Si tu ar trebui sa ajungi in fata unui pluton de executie, chiar si ilegal….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi