Skip to content
Politică

Declarație surprinzătoare a unui fost liberal: Iohannis, un pămpălău

Fostul liberal, actual deputat al Partidului Liberal Reformator, Octavian Bot a declarat că prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis este ”un pămpălău și nu un om politic”.

”Am spus-o încă de la începutul apariției lui Klaus Iohannis că este un pămpălău și nu un om politic. El a fost inventat de Crin Antonescu, un idealist, iar mai apoi, Iohannis, prin viclenie, l-a îndepărtat pe Crin Antonescu, fără scrupule. Aceasta pare a fi singura „realizare politică”a lui Iohannis. Gest nedemn și rușinos pentru cel care se laudă cu moralitatea sa. Klaus Iohannis și-a pus eticheta de dreapta și de liberal, „conținutul” însă, e gol și de dreapta și de liberalism. Atenție „consumatori”!”, a transmis deputatul PLR prin intermediul unui comunicat de presă remis PSnews.ro

De asemenea, Octavian Bot a mai precizat că Iohannis vrea să ajungă la Cotroceni pe baza realizărilor sale făcute în Sibiu.

”Klaus Iohannis încearcă să convingă electoratul prezentând ce a realizat el la Sibiu. Ne spune câte străzi a asfaltat, câți kilometri de rețele de alimentare cu apă sau de canal a făcut. Cu asemenea realizări ar putea, eventual, să candideze pentru funcția de „primar” al României, nu pentru cea de președinte. Nu este prea greu să fii primar într-un oraș cu oameni așezați și civilizați, precum Sibiul. A-ți face merite pentru că ai pavat și zugrăvit o piață centrală, mi se pare chiar caraghios. Aș fi curios să-l văd primar în orașe ca: Slatina, Dorohoi, Tecuci, Caracal sau în alte asemenea orașe. Există în România orașe mai frumoase decât Sibiul, așa încât mi se pare o exagerare prezentarea Sibiului ca o mare realizare a lui Iohannis. Chiar dacă ar fi așa, nu are nicio legătură cu ceea ce se cere unui președinte al României”, a mai adăugat Bot.

Totodată, deputatul PLR consideră că Iohannis este cea mai proastă alegere a liberalilor.

”Dacă tot voiau să propună un candidat aparținând unei minorități, nu e niciun rău în așa ceva, puteau să-l aleagă pe Varujan Vosganian, care este cu câteva clase peste Klaus Iohannis, din toate punctele de vedere”, a conchis Bot.

2 comentarii la “Declarație surprinzătoare a unui fost liberal: Iohannis, un pămpălău

  1. Sibiul arată bine, pentru că a fost nominalizat „capitală europeană”( s-au dat de către ţară 50 milioane de euro pentru că era vorba de „obrazul ţării”!)
    Citiţi articolul din ziar, :”FOCUS: Sibiu-Capitală Europeană – o investiţie de 50 de milioane de euro şi un milion de turişti” În acest articol veţi găsi cît s-a investit în Sibiu, de statul Român şi ce firme străine au contribuit!
    Părerea mea este că orice primar ar fi reuşit în aceste condiţii…
    Diaspora, n-a fost nici „deşteaptă”, nici patriotă, a fost manipulată on line de reţeaua băsisto-macovisto-udristă cărora le era teamă că dacă nu vor avea în frunte pe unul de-al lor , s-ar putea să se destrame reţeaua lor mafiotă, iar ei s-ajungă în puşcărie.Pe lîngă ei,erau îngroziţi „trepăduşii”( micii şi marii afacerişti )că nu mai pot face evaziune şi alte coţcării . Aşa că Iohannis care era „mai altfel” în discurs, iar Sibiul era „dovada capacităţii lui” era numai bun de pus in funcţia de preşedinte=))))) Ce şi-au zis? :-In fond,un preşedinte trebuie să aibă ţinută şi să fie punctual!( iar „noi hoţii” formăm guvernul şi conducem ţara!)
    Rămîne să vedem cu toţii care va fi viitorul ,mai ales că lumea (tineretul manipulat) s-a manifestat ieşind în stradă ca la revoluţie cu slogane asemănătoare (iar rezultatul „revoluţiei” l-am văzut cu toţii in cei 25 de ani…..)

  2. Perfect adevarat Domnule Bot !!! Eu spuneam despre aceasta marioneta parsiva cu bine de 6 luni in urma !! Dar capsunarii au votat de parca erau drogati , se mai batea si intrei ei ca sa apuce o stampil;a !!! Cati oameni prosti nu am vazut in nici o parte a lumii si am fost drakului si eu prin multe tari pe terra asta minunata !!! Dar mama prostilor este tot timpul gravida si nu vrea sa faca avort nici moarta !!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *