Skip to content
Politică

Ce spune Marian Petrache despre o potențială revenire a lui Antonescu în fruntea PNL

Într-un interviu acordat ziarului Puterea, Marian Petrache, secretarul general al PNL, a vorbit despre o potențială revenire a lui Crin Antonescu în fruntea PNL.

Întrebat de reporter ce spune despre o revenire a lui Antonescu în fruntea partidului, Petrache a răspuns că ”nu exclude acest lucru.”

”Așa cum îi spuneam lui Călin Popescu Tăriceanu când Antonescu a fost cadidatul la Președinție. Îi spuneam, ai grijă în comportamentul tău față de membri și față de partid pentru că ești personalitatea cea mai bine poziționată pentru partid. Același lucru i l-am spus și lui Crin”, a mai adăugat șeful PNL Ilfov.

La întrebarea dacă îl mai vede dispus pe fostul lider al PNL să își asume conducerea partidului, secretarul general al liberalilor a explicat că ar ”trebui trebuie să se întâmple ceva deosebit ca să îl convingem să revină. Sincer, la cât am ajuns să îl  cunosc,  nu cred că va mai reveni. Trebuie să se întâmple ceva special ca să poată să facă pasul.”

 Marian Petrache a invocat și cum a fost situația în care Iohannis a fost adus în partid tocmai de Crin Antonescu, cel pe care l-a succedat atât în funcția de președinte al PNL, cât și în poziția de prezidențiabil.

”Fiecare partid este dator să fac o înnoire a clasei politice, începând de la primari. Crin Antonescu s-a gândit cred, începând cu 2009, când i-a propus lui Klaus Iohannis să vină în PNL și pentru asta trebuie să îi mulțumim toți lui Crin Antonescu, mai ales că în 2013 s-a și înscris în partid. Partidul a fost pus în situația de a  alege un candidat mai bun. Ce era să facă partidul?  Să aleagă între cei care sunt memebri de partid din 1990? Nu. În definitv candidatul este al cetățenilor români, nu al PNL”, a explicat secretarul general al liberalilor pentru ziarul Puterea.

2 comentarii la “Ce spune Marian Petrache despre o potențială revenire a lui Antonescu în fruntea PNL

  1. P.S. Petrache asta nu a inteles nimic din politica. Nu, mai Petrache, Iohannis e candidatul vostru, al PNL, nu al cetatenilor ! Al cetatenilor a fost unul precum Mircea Diaconu ! Cu neamtul asta voi sa va spalati pe cap, nu cetatenii ! Dar cred ca e prea greu sa intelegi lucrurile astea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *