Skip to content
Politică

Declarație total neașteptată a Preafericitului Daniel

În condițiile în care BOR a fost acuzată de implicare în această campanie electorală mai ales de către o anumită parte a baricadei, Preafericitul Daniel a vorbit, în predica de duminică, în mod total neașteptat, despre rolul străinilor în istoria noastră.

Preafericitul Daniel a vorbit în predica de duminică despre rolul pe care l-au avut în istoria țării oamenii străini de neamul nostru , subliniind rolul regilor României în realizarea unor proiecte istorice ale țării noastre.

„În istoria poporului român, ca răspuns la rugăciunile sale pentru a dobândi libertatea şi unitatea naţională, adesea Dumnezeu a lucrat chiar şi prin oameni străini de neamul nostru. De pildă, România Mare s-a realizat mai ales şi prin conducători ai României ca regele Ferdinand şi regina Maria, care nu aveau deloc sânge românesc în venele lor. Când Dumnezeu voieşte ca să se ridice şi să ajute un popor, lucrează prin cine voieşte El, când voieşte şi cum voieşte, ca noi să învăţăm că nu numai cei de un neam cu noi sau rude apropiate pot să ne ajute, ci, adesea, chiar şi oameni străini de neamul nostru, dar care îl iubesc şi vor să îl ajute”, a spus Preafericitul Daniel.

Patriarhul Daniel a adăugat că ajutorul vine de multe ori neașteptat, de la un străin pe care nu l-am văzut vreodată sau de la care nu am așteptat niciodată ajutor.

„Aproapele este omul prin care Dumnezeu ne ajută cu harul Său, adesea într-un mod neaşteptat. De multe ori ne vine în ajutor un străin pe care nu l-am văzut vreodată sau de la care niciodată nu am aşteptat un ajutor. Prin aceasta, Evanghelia de astăzi ne arată, aşadar, că fiecare om din lumea aceasta, indiferent de etnie, stare socială sau vârstă, are o valoare eternă şi unică”, a mai spus PF Daniel, potrivit basilica.ro.

1 comentariu la “Declarație total neașteptată a Preafericitului Daniel

  1. Prea fericitul HOȚ . RUSINE PREAFERICITULE! IMI PROVOCATI GREAȚA SATANELOR ! NICI UN RESPECT PENTRU MAFIA ORTODOXA. UN EXWMPLU VECHI :
    PE VREMEA CARUTASULUI UN PREOT SIMPLU DE SPITAL SE RIDICA IN SEDINTZA PREOTILOR DIN ALBA IULIA SI LE.ZICE ACESTORA CAT RAU VA FAVE ACEL JOC OAMENILOR SI CA E LUCRU NECURATULUI …

    AUZIND ACESREA PREA FERICITII APROAPE CA L.AU LINSAT PE.SARACU PREOT . CAND S.A ADEVERIT SPUSELE PREOTULUI MAI MARI BISERICII DEJA ERAU VANDUTI DRACULUI . JIGODII . PENTRU MINE SPER CA DUMNEZEU SA L.E DEA O LECTIE HOTILOR IN SUTANA VANDUTI LA NECURATUL .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *