Skip to content
Politică

Declarație uluitoare a lui Kelemen Hunor în ziua ieșirii de la guvernare

Sâmbătă, la Târgu Mureș are loc ședința Consiliului Reprezentanților Unional al UDMR, unde se va lua decizia finală cu privire la ieșirea UDMR de la guvernare.

„Recomandarea Consiliului Permanent pentru Consiliul Reprezentanților Unionali care va avea loc pe 13 decembrie este ieșirea din coaliția de guvernare și continuarea a ceea ce știm noi foarte clar că trebuie făcut, ne întoarcem și ne vom ocupa de comunitatea noastră, de problemele comunității noastre și în Parlament vom susține toate demersurile care înseamnă un pas pozitiv în ceea ce privește comunitățile, oamenii, cetățenii și viitorul lor”, a afirmat Kelemen Hunor după ședința Consiliului Permanent.

În acest context, liderul UDMR Kelemn Hunor, a avut o declarație uluitoare în deschiderea acestei ședințe și anume că maghiarii din România trebuie  să-şi recupereze pământul natal.

„Trebuie să continuăm pe această cale pas cu pas pentru a recupera pămânul natal. Această alianţă (UDMR – n.r.) a fost creată acum 25 de ani ca să lucreze pentru noi şi după 25 de ani e nevoie de această alianţă”, a menţionat, potrivit traducerii oficiale, Kelemen Hunor, notează româniatv.net.

 

 

 

2 comentarii la “Declarație uluitoare a lui Kelemen Hunor în ziua ieșirii de la guvernare

  1. # Interesul meschin , odata ce s-a cuibarit , vatama inimile curate , otraveste sufletele oneste si nu e chip a smulge din piept acest sarpe veninos . # L Settembrini–Asta , cu pamantul natal—HALALA–zicere–ministrul culturii–URII .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *