Skip to content
Politică

Declarațiile lui Andronic nu rămân fără ecou. A. Săftoiu: Cum este posibil?

hotinfo.ro

Dezvăluirile pe care Dan Andronic le-a făcut în articolul său au atras după sine reacții care mai de care.

Citiți și UPDATE DNA a intrat pe fir / Acuzaţii incendiare: cum ar fi fost FRAUDATE alegerile din 2009

Unul dintre cei care au comentat afirmațiile jurnalistului este și deputatul PNL Adriana Săftoiu, care consideră că declarațiile lui Andronic sunt grave și că nu trebuie să rămână pasive.

Eu am plecat în 2007 și în cartea mea spun că mă speria această încrengătură a sistemului justiție – securitate. În locul lui Băsescu poate fi orice președinte. Cum este posibil ca acei oameni care trebuiau să apere statul de drept, că vorbim de servicii, că vorbim de justiție, ar putea să facă poftele unui om politic. Aceasta este parte gravă.

În 2017, ne spun acum despre statul mafiot, rămânem să credem că dacă era Traian Băsescu sau nu era Traian Băsescu nu se întâmplau aceste lucruri. În orice stat cu o structură a democrației, nu poți să rămâi pasiv, că oameni care nu ar trebui să se intersecteze cu politicul în felul acesta, o fac. Alinei Bica i s-a adus o acuzație că era amică cu Udrea și că nu trebuie să întrețină relații din postura sa decât oficiale”, a declarat fosta consilieră prezidențială pentru Antena 3 în cadrul Emisiunii ”Punctul de întâlnire” realizată de Radu Tudor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *