PSnews

Ultima Oră

Declarațiile lui Kovesi provoacă reacții în lanț. Ce spun C. Ștefănescu și Chirieac

PSNews.ro

Reacțiile la răspunsurile interviului pe care Laura Codruța Koveși, șefa DNA, le-a dat, nu au întârziat să apară. Primii care au luat o poziție sunt Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, și analistul politic, Bogdan Chirieac.

Citiți și: Kovesi, primele declarații despre Dragnea și Tel-Drum

Duminică, Codrin Ștefănescu, într-o transmisiune televizata de Antena3, a avut un prim răspuns la ceea ce șefa DNA  a declarat.

În primul rând, sunt niște minciuni. E un interviu aranjat la prieteni, la presa sistemului„, a transmis PSD-istul.

În plus, Ștefănescu a subliniat că Laura Codruța Kovesi a acceptat să ia parte la acest interviu pentru a-și spăla imaginea.

Încearcă să-și spele imaginea care este făcută zob de ultimele scandaluri„, a încheiat secretarul general adjunct al PSD.

De asemenea, Bogdan Chirieac și-a expus părerea la România TV în legătură cu acest subiect, relatează Dcnews.ro.

(Mesajul lui Kovesi n.r.) nu stabilește ținte și nu investighează oameni doar că sunt bogați sau ocupă funcții. Combate în acest fel, de o manieră elegantă, civilizată, stenograma în care apare dânsa spunând că decapați dosarul pentru a ajunge la primul ministru„, declara analistul.

Acesta a mai atins și subiectul acțiunilor la purtătăor, dezbătut de Kovesi.

În momentul în care mergi să ridici dividendele trebuie să le declari autorităților fiscale, trebuie să plătești impozit. Subiectul acțiunilor la purtător a devenit o marotă, am crezut că este o glumă. Ei bine nu este o glumă. Anual din România, potrivit statisticilor ANAF și INS ies din țară 48 de miliarde de euro către offshore, deoarce în primele Top 100 companii din România  sunt toate offshore, de la cele de telefonie mobilă până la marii retaileri. Doamna Kovesi s-a apărat impecabil. Nu a făcut nicio declarație în sensul că da, o să-l termin pe Dragnea și Tel Drum. Domnia sa a vorbit despre investigații, dosare, răspunsuri standard„, a mai adăugat Bogdan Chirieac.

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi