Skip to content
Politică Sport

Declarațiile Simonei Halep, după calificarea în finala de la Cincinnati

haisimona.ro

Simona Halep s-a calificat în cea de-a doua finală consecutivă, după triumful de la Montreal de săptămâna trecută. Numărul 1 mondial a trecut în două seturi, la Cincinnati de  Aryna Sabalenka, 6-3, 6-4 și va juca în finală cu olandeza Kiki Bertens, cea care a produs marea surpriză, eliminând-o pe cehoaica Petra Kvitova.

Halep (26 ani) a făcut un joc consistent şi a încheiat conturile după o oră şi 16 minute cu Sabalenka (20 ani, 34 WTA), potrivit Antena3.ro.

Mulțumesc tuturor, a fost foarte plăcut să joc astăzi aici a fost foarte greu să joc astăzi, mă bucur să joc o nouă finală. A servit foarte puternic, a fost foarte greu să returnez, am făcut-o să se miște și cred că am câștigat acest meci pentru că am crezut până la final. Dacă lupt ca astăzi voi avea o șansă în finală, va fi un meci greu„, a declarat Simona Halep, după meci.

Pentru Simona Halep, finala de la Cincinnati va fi a 33-a din carieră, până acum având 18 titluri cucerite. Simona a obţinut şase titluri în 2013, la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia, două în 2014, la Doha şi Bucureşti, trei în 2015, Shenzhen, Dubai şi Indian Wells, trei în 2016, la Madrid, Bucureşti şi Montreal, în 2017 a câştigat la Madrid, iar anul acesta s-a impus la Shenzhen, Roland Garros şi Montreal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *