Skip to content
Puterea Știrilor Video

Declarațiile ”total iresponsabile” ale ministrului Sănătății, muniție electorală pentru PSD: ”Lucrurile astea generează nervozitate, frustrare”

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

Invitat la Puterea Știrilor, vicepreședintele PNL, Florin Roman, condamnă ”declarațiile total iresponsabile” ale ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, declarații care au generat ”nervozitate și frustrare” în rândul populației.

”(Vlad Voiculescu – n.r.) vine și spune că în România se face o vaccinare paralelă, că 30% sunt vaccinați pe pile, e o declarație care șochează. Păi nu am terminat odată cu asta?! Și pe mine mă deranjează, pentru că sunt membru al coaliției și vreau să știu cine sunt acești 30%. Eu am așteptat ca cetățeanul cinstit să primească acel SMS de convocare la vaccinare. Lucrurile astea generează nervozitate, frustrare.

" "
" "

Apoi a apărut acel scandal cu vaccinarea paralelă a armatei, o altă nebunie scăpată, așa… Ok, poate au fost 2-3 cazuri, și am apreciat că ministrul Ciucă, chiar dacă a prins ditamai generalul, a doua zi l-a ”executat”. Important este să vedem că exemplul general primează și nu excepția. Apoi a ieșit cu acele date care au generat foarte multă frustrare, că se calculează greșit rata de infectare a Covid-ului.

Păi, în momentul în care tu, ca ministru, vii și spui treaba asta, iar mai pe seară vii și parfumezi, păi lucrurile astea au alimentat propaganda PSD care își dorește un val mare de nemulțumire din partea oamenilor”, spune Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *