Skip to content
Societate

Defecţiuni semnalate de utilizatori la aplicaţia WhatsApp

Softonic

Mai mulți utilizatori au raportat, vineri, faptul că bara de status din aplicația WhatsApp a dispărut. Mai mult, nici funcția ”last seen”, care permite identificarea momentului în care un utilizator a fost online pentru ultima dată, nu mai este disponibilă. Cei care au întâmpinat această problemă spun că nu mai primesc nici alertele pentru mesajele noi.

Peste 4.000 de utilizatori Whatsapp au raportat deja această problemă, care a fost semnalată în Marea Britanie, Europa și Statele Unite. Oamenii au semnalat pe Twitter faptul că funcția ”last seen” nu mai este disponibilă și nici nu mai poate fi activată din setările de confidențialitate, așa cum se întâmpla anterior.: ”I-a mai dispărut cuiva funcția ”last seen”, care nu mai poate fi nici activată?”, a întrebat un utilizator pe Twitter. ”De ce ar scoate Whatsapp statusul?”, a mai scris altcineva.

Se pare că majoritatea utilizatorilor WhatsApp pot să trimită și să primească mesaje pe aplicația de chat, în ciuda acestei probleme apărute. Potrivit Antena3.ro, dispariția statusului de pe WhatsApp a fost însoțită, de asemenea, de anularea notificărilor atunci când se primește un mesaj nou. Deocamdată, WhatsApp nu a comentat în niciun fel aceste erori de funcționare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *