Skip to content
Politică

Degringoladă în PNL. Liderul de grup din Senat nu-și poate struni oamenii EXCLUSIV

cvlpress.ro

Redacția PSnews.ro vă prezintă mai jos un caz de degringoladă în Partidul Național Liberal – mai precis, despre cum liderul de grup PNL din Senat, Mario Ovidiu Oprea, nu își poate struni oamenii.

CITIȚI ȘI: Răsturnare de situație. Faptele de corupție NU se mai grațiază

" "
" "

Amintim că principala dispută a zilei de ieri (miercuri) în legătură cu amendamentele ce grațiază faptele de corupție s-a purtat în jurul absenței (fără înlocuitori) a două senatoare liberale din Comisia juridică: Nicoleta Pauliuc (din motive de sănătate) și Alina Gorghiu (din motive încă neelucidate), fapt ce a făcut ca amendamentele propuse de către PSD la Legea grațierii să fie votate fără probleme.

În schimb, astăzi (joi), cei trei senatori PNL din comisie – Daniel Fenechiu, Florin Cîțu (înlocuind-o pe Gorghiu) și Iancu Caracota (locțiitorul lui Pauliuc) – și-au unit forțele cu senatorul USR și cu cel al UDMR și au votat pentru RELUAREA votului asupra amendamentelor.

În acest context, redacția PSnews.ro l-a contactat joi pe liderul grupului PNL din Senat, Mario Oprea, întrebându-l care a fost motivul pentru care senatorii liberali au făcut demersul sus-amintit.

„Eu n-am fost în Comisia juridică din Senat, eu nu sunt membru în Comisia juridică și nu știu să vă răspund la întrebare” a fost primul răspuns al lui Oprea.

Noi am insistat: au existat discuții în grupul PNL referitoare la reluarea votului din comisie?

„Nu știu despre ce vorbiți – nu am avut ședință de grup astăzi; am avut ședință de grup ieri și nu am discutat despre amendamentele de la lege, pentru că la ședința de grup se discută despre fiecare proiect de pe ordinea de zi; nu se discută despre ce amendamente se discută la comisii”, a replicat Mario Oprea.

„Acest subiect cu grațierea nu se afla pe ordinea de zi” a sunat întrebarea reporterului PSnews.ro. Mario Oprea, în schimb, a părut nelămurit: „Iertați-mă. De fapt, care este întrebarea dumneavoastră?”

Am reluat întrebarea: a discutat senatorul cu colegii lui de grup despre absența lor de miercuri și despre reluarea de joi a votului?

„Nu. Asta vom face lunea viitoare, la următoarea ședință de grup. Absența lor s-a înfăptuit după ședința de grup”, a încheiat Mario Oprea, cel care pe 11 iunie candidează din partea PNL în alegerile parțiale pentru Primăria Craiovei.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *