Skip to content
Sport

Delia a dat cărțile pe față. Motivul pentru care nu s-a fotografiat alături de Rihanna

Renumita cântăreață Delia Matache a dat cărțile pe față. Motivul pentru care nu s-a fotografiat alături de Rihanna.

Astfel, Vedeta noastră autohtonă își dorea în sinea ei o întâlnire cu starul internațional, chiar dacă nu a făcut public acest lucru. Și iată că dorința i s-a împlinit! La scurt timp după concertul său, în back-stage, Delia a făcut cunoștință cu Rihanna.

Ba mai mult, artista a fost chiar felicitată de starul internațional pentru prestația avută în deschiderea concertului său, informează Libertatea.ro

”Ambele s-au felicitat, reciproc, și s-au arătat încântate de cunoștință. Întâlnirea a fost una scurtă, a durat maxim cinci minute. Delia a rămas apoi cu persoanele din staff-ul Rihannei, care de asemenea au felicitat-o pentru concertul pe care l-a susținut”, a mărturisit o persoană din echipa Deliei, care a fost de față la respectiva întâlnire.

Aceeași sursă ne-a spus și motivul pentru care Rihanna și Delia nu s-au fotografiat împreună: ”Rihanna era imediat după concert. Poate era transpirată și obosită, nu a vrut să facă niciun fel de poze în acel moment. Nici Delia nu se lasă fotografiată imediat ce se dă jos de pe scenă, ci mai așteaptă să-și revină un pic”.

Mai mult, la fel ca la marile concerte, unde în evidență este scos artistul-vedetă, Deliei i s-au impus mai multe restricții, în deschiderea show-ului Rihannei. ”Nu am avut avem voie să pregătim prea mult, nu am putut folosi toată scena, tot sunetul, toate luminile, toate ecranele”, a mărturisit o persoană din echipa artistei.

 Rihanna a refuzat să petreacă cu staff-ul în club

Rihanna nu a cântat și dansat două ore așa cum se aștepta toată lumea, însă după prestația din Piața Consituției s-a arătat destul de epuizată. Așa că, imediat după terminarea spectacolului, Riri s-a despărțit de staff-ul ei și, după ce și-a tras sufletul, a plecat direct la aeroport.

Nu la fel au făcut instrumentiștii, dansatorii și o parte din echipă. Aceștia au mers într-un club de fițe din zona parcului Herăstrău unde s-au distrat până dimineața. Deși inițial se zvonise că va lua și ea parte la petrecere, angajații localului asteptând-o cu sufletul la gură, artista și-a lăsat echipa să se distreze în voie. Ceea ce au și făcut. Cei care au ales să continue distracția începută în timpul show-ului s-au simțit extraordinar în localul cu pricina, având energie să cânte și să mai danseze câteva ore. Abia spre dimineață aceștia au părăsit clubul și, după ce și-au făcut bagajele, nu s-au mai odihnit, ci au plecat direct la aeroport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *