Skip to content
Sport

Delia, așa cum nu ați mai văzut-o! Cum a apărut la protestele din capitală FOTO

LOUISE.RO

Cunoscuta cântăreață Delia s-a alăturat sutelor de mii de oameni care au ieșit în stradă, nemulțumiți de deciziile guvernului condus de Sorin Grindeanu.

Citiși și UPDATE Strada NU renunță. Cel mai MARE protest în Piața Victoriei

Artista a avut o apariție cu totul și cu totul diferită față de cele de pe scenă. A renunțat la ținutele și coafurile care ies din tipare, chiar și la machiajul îndrăzneț pe care îl poartă la concerte și a venit îmbrăcată cu o geacă groasă din fâș, de culoare kaki, și un fes negru.

-220988

Delia și-a anunțat fanii de pe internet că va fi prezentă la protest sâmbătă seara și i-a îndemnat să facă același lucru. În acea seară, în capitală, au fost prezenți aproximativ 170.000 de oameni.

Fanii au apreciat solidaritatea de care a dat dovadă artista, însă au existat și câțiva internauți care au criticat-o. „Te-ai dus să faci poze?” sau „Şi voi artiştii vreţi să culegeţi laurii protestelor? Te anunţ căci Chirilă (n.r. Tudor Chirilă) ţi-a luat-o demult înainte!”, a spus o persoană la profilul de Facebook al acesteia.

Bineînțeles, Delia nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dat o replică imediat.

„Da! Să fac poze! Să filmez! Să dee toateee…! Am şi dansat! Am sărit..şi am cântat!pace! #lumeatrebuiesavada! Te invit la „dans”! Ce lauri, domnle’?! Ştiaţi că înainte de toate, suntem şi noi cetăţeni români? Sau artiştii sunt extratereştri? Şi nu înţeleg, e o cursă cu cine iese primul? Doamne fereşte de astfel de mentalităţi! #iesidincasadacaitipasa”, a fost răspunsul Deliei, potrivit Click!.

1 comentariu la “Delia, așa cum nu ați mai văzut-o! Cum a apărut la protestele din capitală FOTO

  1. NIMENI nu contesta legitimitatea guvernului sau rezultatul alegerilor . ROMANII AU FOST TRADATI DE ACEST GUVERN CARE A FOST PUS ACOLO SA CONDUCA TARA IN INTERESUL CELOR CARE I-AU VOTAT SI NU SA FACA SCAPATA DE PUSCARIE TOATA ‘ GASCA LOR POLITICIENI HOTI ” ! Toti acesti POLITICIENI HOTI au furat din buzunarele romanilor , au furat de la gurile copiilor romanilor, iar GUVERNANTII vor ca HOTII sa nu mai faca nici puscarie si sa ramana si cu banii furati ! Ordonanta de abrogare a Ordonantei 13 a fost o alta HOTIE , adica o mare cacialma , pentru ca textul Ordonantei de abrogare este NECONSTITUTIONAL , astfel ca ORICINE o poate ataca si invoca NECONSTITUTIONALITATEA EI ! Rezultatul va fi : ANULAREA acesteia ! Daca este Ordonanta de ABROGARE a Ord. nr. 13 este ANULATA rezulta ca Ordonanta 13 este ESTE IN VIGOARE SI ISI PRODUCE EFECTELE ! Deci se APLICA ! ASA CA TOATA GASCA DE POLITICIENI HOTI SCAPA DE PARNAIE SI RAMAN SI CU BANII FURATI DE LA ROMANI ! Asta e toata problema ! Romanii nu mai au incredere in ACEST GUVERN si nici in LIVIU DRAGNEA si nici in CALIN POPOESCU TARICEANU !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *