Demers radical al unui deputat liberal împotriva B1 TV

Deputatul PNL, al cărui nume ar apărea în dosarul lui Aristotel Căncescu, instrumentat de DNA, a reacționat dur împotriva celor care au lasat această informație în spațiul public.

După ce Cătălin Zamfir a precizat foarte ferm că nu este în niciun fel implicat în dosarul de corupție al baronului PNL de Brașov, Aristotel Căncescu, deputatul vrea să le interzică acum jurnaliștilor B1 să îi mai folosească numele.

Citește și: Prima reacție a deputatului PNL care ar fi implicat în dosarul lui Căncescu

”De ce a titrat B1 numele meu toata ziua de ieri… De ce realizatorul B1 Catalin Prisacariu a fost atat de „harnic” in a crea retele de influenta pe care le-as avea in cazul lui Bebe Cancescu, apoi in a invoca viata mea privata…

Pentru ca dl Prisacariu are motive personale sa faca asta. Are 600 de milioane de motive. 600 de milioane pe care trebuie sa le plateasca Oanei (n.r.: referindu-se la Oana Stancu, jurnalist Antena3) pentru ca a fost condamnat impreuna cu Revista Kamikaze pentru niste articole de o mizerie si o violenta sexuala incredibile.

Am notificat azi, prin intermediul avocatului Piperea, postul de televiziune cerandu-i sa nu-si mai lase realizatorii sa foloseasca micul ecran pentru razbunari personale si, de asemenea, am cerut ca punctul meu de vedere sa fie prezentat in toate emisiunile care ieri umpleau ecranul cu numele meu”, a precizat deputatul PNL pe o pagină de socializare.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: