Skip to content
Politică

Demisia lui Bolojan. Viorel Cataramă: Pierdere pentru PNL. Trebuia să continue precum Hava! EXCLUSIV

libertatea.ro

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al Partidului Național Liberal (PNL), el rămânând membru al formațiunii politice.

CITIȚI MAI MULTE AICI: Tsunami la vârful PNL: Ilie Bolojan a DEMISIONAT

În acest context, redacția PSnews.ro l-a contactat marți pe Viorel Cataramă pentru a oferi opinia referitoare la decizia lui Ilie Bolojan de a demisiona din poziția de conducere a PNL. Liberalul a subliniat că este o pierdere pentru conducerea centrală a PNL și că speră să se întoarcă cât mai repede.

 

Este o pierdere pentru conducerea centrală a Partidului Național Liberal pentru că domnul Bolojan este unul din politicienii cu calități rare: corectitudine, onestitate și sobrietate. Sper să revină cât mai curând”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Sector 2.

Viorel Cataramă a comentat inlusiv poziția oficială a lui Ilie Bolojan în momentul în care și-a motivat decizia de a demisiona din cadrul conducerii centrale a PNL.

„Și în momentul în care a candidat la funcția de prim-vicepreședinte știa dificultățile funcției, știa că trebuie să facă naveta la București, știa că trebuie să conducă și filiala. Sigur că poate nu a putut să anticipeze greutățile acestor două funcții, dar, repet că așa cum domnul Hava își continuă activitatea, cred că partidul avea nevoie și de domnul Bolojan în conducerea centrală, a conchis Viorel Cataramă pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *