Skip to content
Puterea Știrilor Video

Demisia lui Ciolacu pentru a nu primi pensie specială – ”un gest de onoare”, susține Robert Cazanciuc: Aștept măcar o demisie de la PNL

Inquam Photos / Octav Ganea

Robert Cazanciuc, președintele interimar al Senatului și fost ministru al Justiției, a declarat la ”Puterea Știrilor” că „gestul președintelui PSD, Marcel Ciolacu, de a demisiona din Parlament pentru a nu primi pensia specială este un semnal politic”.

„Domnul Ciolacu a făcut un gest de onoare, pe care l-a făcut și acum 4 ani: a dat un semnal politic că PSD-ul nu susține actuala formulă a pensiilor speciale pentru parlamentari, că nu va beneficia de această pensie.

Au fost și alți colegi care au făcut acest lucru. Cum spuneam, e un gest politic, în primul rând, făcut de președintele partidului. Un semnal foarte clar că PSD a avut soluții în Parlament, care nu au fost susținute de colegii de la PNL, de la USR. Nu s-a întâmplat acest lucru”, susține Cazanciuc.

Președintele Senatului este de părere că „demisia întregului Parlament poate sau nu poate fi o soluție, dar important este semnalul politic”. Totodată, Robert Cazanciuc afirmă că „așteaptă deciziile înțelepte ale tuturor din Parlament în așa fel încât să se dea semnalul politic”.

„Demisia, să spunem, a întregului Parlament poate fi sau nu poate fi o soluție. Important este semnalul politic dat de un partid la un moment dat că nu susține acest lucru. Aștept măcar o demisie din partea PNL, tot așa, pentru a arăta un angajament.

Cum spuneam, aștept deciziile înțelepte ale tuturor din Parlamentul României, în așa fel încât să dăm semnalul politic.

PSD a dat semnalul politic prin președintele partidului că nu susține actuala formulă”, a conchis Robert Cazanciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *