Skip to content
Politică

Demisie bombă din PPDD

Oamenii lui Dan Diaconescu încep să îl părăsească treptat. Dacă cei care au intrat în parlament își urmăresc scopul politic, cei care au ajutat la clădirea partidului au ajuns să nu se mai regăsească în formațiunea lui DD.

Ultimul plecat este tocmai unul dintre cei care au ajutat la fondarea PPDD și anume Sorin Ovidiu Bălan, care a anunțat că demisionează din PP-DD. El a anunţat într-o scrisoare că vrea să se delimiteze de actuala conducere a partidului, din care fac parte Simona Man şi secretatul general al PPDD Liviu Neagu. Aceştia, susţine fostul realizator TV, au transformat partidul într-o afacere de familie, din care vor să obţină foloase personale, informează B1 TV.

„Demisionez pentru a mă delimita clar şi fără echivoc, de actuala conducere a partidului, de doamna Simona Man, de dumneavoastră, domnule Liviu Neagu, de doamna Diana Voiculescu şi nu în ultimul rând de domnul Dan Diaconescu, cel care m-a dezamăgit cel mai mult. Mă delimitez de dumneavoastră, cei care aţi transformat partidul într-o afacere de familie, din care aţi încercat să trageţi cât mai multe foloase personale, sacrificând de cele mai multe ori interesele partidului”, menţionează Sorin Ovidiu Bălan în scrisoarea adresată secretarului general al PP-DD Liviu Neagu.

Actuala conducere a partidului este acuzată că înşelat aşteptările celor care au votat cu PP-DD.

„Eu am străbătut ţara în două campanii electorale, mi-am pus la bătaie întreaga mea credibilitate şi popularitate, pentru că nici pe dumneavoastră, nici pe doamna Simona Man nu vă cunoaşte nimeni, sunteţi anonimi şi fără carismă, am intrat în casele a sute de mii de oameni, i-am privit în ochi şi le-am spus că noi nu suntem asemenea celor care i-au minţit până acum. Că nu urmărim avantaje personale. Realitatea este, din păcate, exact pe dos. Demisionez convins însă că acest partid mai are o şansă. Condiţia este ca ariviştii din fruntea lui, adică gaşca dumneavoastră, să plecaţi”, a mai spus Bălan.

Sorin Ovidiu Bălan a subliniat că a reuşit să aducă partidului 10% la alegerile locale şi 15% la alegerile parlamentare. În schimb, în campania pentru europarlamentare, la care nu a participat, PP-DD nu a reuşit să obţină decât trei procente.

1 comentariu la “Demisie bombă din PPDD

  1. partidul va castiga si fara tradatori sau fripturisti!
    DD Presedinte!
    sincer preferam sa-l vad retras pe F.Condurateanu….
    nu va mai faceti griji degeaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *